La Federació ALLEM és la guanyadora del Compromís Digital 2016 de Xtrategics

29 / 12 / 2016 

La Federació ALLEM juntament amb el Banc dels Aliments de LLeida,  la Fundació Ferreruela Sant Feliu, la Fundació Casa Dalmases i Proyecto Visión, vàrem ser les 5 finalistes al Compromís Digital 2016, impulsat per Xtrategics Agencia Digital d'Internet.

Finalment, la guanyadora va ser la Federació ALLEM. El premi el va recollir el President  de la federació Antoni Mateus de la mà de Sergio Hornillos de Xtrategics. 

Compromís Digital és una iniciativa solidària, on el premi és un Projecte Digital valorat en 4.000€.  Aquest consisteix en ajudar a les entitats o projectes socials a incrementar la seva presència digital a Internet.

L'elecció de l'entitat guanyadora del Compromís Digital es realitza mitjançant un procés participatiu en dues fases. A la primera fase, es proposen les entitats que opten al Compromís Digital, i en la segona, mitjançant una votació popular, es decideix l'entitat guanyadora.

Volem agrair a totes les entitats sòcies de la Federació ALLEM, familiars, amics i simpatitzants que amb els seus vots ho han fet possible,  i sobre tot gràcies a Xtrategics Agencia de Internet per aquesta magnífica iniciativa solidària.Veure totes les notícies
Federació Allem guanya CompromísDigital