La Federació ALLEM ha participat en la IV edició de la Fira de l'Ocupació de la UdL

07 / 05 / 2017 

La Federació ALLEM va participar el passat dia 4 de maig  en la IV edició de la  Fira de l'Ocupació de la UdL, informant als estudiants sobre les oportunitats laborals que ofereixen les entitats dedicades al suport de persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fira que té com a objectiu fomentar l'ocupació dels titulats de la UdL, posant en contacte estudiants, graduats i empreses, ha ampliat enguany el seu espai, augmentant a 80 el total de participants.

En la edició del 2017, els estands s'han repartit entre el Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (53, i l'edifici Polivalent (27) del campus de Cappont.

A més de les activitats destinades als titulats i estudiants, com ara els tallers "Vinc a buscar feina" o "Del canvi a l'oportunitat",  la Fira ha inclòs com a novetat, una activitat de formació destinada a les empreses: "8 eines per atraure talent utilitzant Linkedin", a càrrec de professionals de Xtratègics.

La  inauguració,  ha anat a càrrec de la vicerectora d’Estudiants de la UdL, Neus Vila, i altres autoritats locals. La Sra. Vila ha remarcat  la consolidació de la Fira, informant que aplegava 20 empreses més que l'any passat, i encara que la majoria eren majoritàriament de Lleida, també n'hi havia de Barcelona, Saragossa, i València.Veure totes les notícies
Fira UdL 2017 General Fira UdL 2017- Mar - Alba Fira de la  UdL 2017 - Martí - Aspros