II Jornades Servei de Club social a la demarcació de Lleida. « Una mirada a l’atenció integral dels joves amb malaltia mental greu »

Data: 27 d'octubre 2015
Horari: de les 9:00 a les 14:30 h
Lloc: Sala d'actes de l'Edifici Transfronterer de la UdL, C. Jaume II, 67 Bis
Organitza: Serveis Territorials a Lleida del Departament de Benestar Social i Família - Gabinet Tècnic. Salut Mental Catalunya. Coordinadora Terres de Lleida, amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, Facultat de Psicologia i Treball social.

El proper dia 27 d'octubre, els Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Lleida, amb el suport del Departament de Salut i de l’Associació Salut Mental Catalunya Terres de Lleida, han impulsat l’organització de les  II JORNADES SERVEI DE CLUB SOCIAL A LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA, « Una mirada a l’atenció integral dels joves amb malaltia mental greu »
Els seus objectius son: donar veu a tots els actors que intervenen en el model d’atenció a persones joves amb malaltia mental i , en especial, dins del servei de club social; així com oferir un espai comú on reflexionar i debatre tots plegats sobre aquests servei d’atenció a persones joves, i trobar punts de millora.
Places limitades. Cal Inscripció prèvia.
Consultar Programa II Jornades Club social. pdf

Veure totes les activitats