Joan Ramon Saura Aranda nou president de la Federació ALLEM

28 / 10 / 2018 

El passat 23 d’octubre la Federació ALLEM va celebrar una assemblea amb caràcter extraordinari amb l'únic punt a l’Ordre del Dia de renovar la Junta Directiva.

L'antic President, Antoni Mateus i Vallverdú, després de catorze anys de mandat va  passar el testimoni a en Joan Ramon Saura i Aranda.

Amb ell, la Federació ALLEM ha tingut la sort de comptar amb una presidència exemplar. Coherent defensor dels drets de les persones amb discapacitat de les comarques de Lleida, ha sabut agrupar les diferents sensibilitats que ens caracteritzen i enriqueixen, representant a tot el col·lectiu amb una veu clara i ferma. Tanmateix, ALLEM seguirà comptant amb l’Antoni com a vocal de la Junta i company de viatge, des de l'Associació TALMA.

El nou President, Joan Ramon Saura, és una persona compromesa amb diferents causes socials a Lleida i bon coneixedor dels serveis socials del nostre territori. Amb ell, la Federació seguirà la mateixa línia de treball i sumarà expertesa i millores, amb el saber fer que el caracteritza. Li agraïm que accepti aquest nou repte.

També deixen la Junta en Joan Escolar, director de la Fundació ASPROS de Lleida i en Josep Pijoan, anterior gerent de l’Associació ACUDAM de Mollerussa. Dos grans del sector al territori que sempre han obert les portes de casa seva, per respondre i atendre a tots i cadascun amb  els consells i l'assessorament que la Federació ha necessitat.

En Joan Escolar lidera els equips de professionals per a la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies, impulsant el treball de revisió dels serveis de suport, per adequar-los a les necessitats canviants dels usuaris.

En Josep Pijoan ha estat constituent i dinamitzador del grup de directores i gerents de la Federació, fent possible la col·laboració discreta entre directius i entre professionals de les diferents entitats federades. Defensor actiu del treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i de la pràctica de l’esport, al màxim nivell. I com a tresorer de la Junta de la Federació ha vetllat per una gestió comptable sempre impecable.

En Joan Escolar i en Josep Pijoan  han estat la clau de volta d’aquesta família i els hi agraïm el seu mestratge.

A la nova Junta li donem les gràcies pel compromís que assumeix en aquesta nova etapa d’ALLEM.

Junts farem molt bona feina, la causa s’ho val.

La nova Junta d’ALLEM la integren les persones següents:

PRESIDÈNCIA, Joan Ramon Saura Aranda, Fundació  ASPAMIS.

VICEPRESIDÈNCIA, Carles de Ahumada Batlle, L’OLIVERA sccl.

SECRETARIA, Josep Maria Revés Moliné, IMO Salvador Seguí.

TRESORERIA, Anna Campos Valverde, Fundació ASPROS.

VOCALIA, Antoni Mateus i Vallverdú, Associació TALMA.

VOCALIA, Maite Trepat Burgués, Associació ALBA.

VOCALIA, Teresa Benet Balagueró, ILERSIS Fundació.

VOCALIA, Antonia Segura Baeza, Sant Joan de Déu Terres de Lleida.


Veure totes les notícies
Presidents signatura documents Junta Allem