La Federació ALLEM acull la Trobada de Responsables de Comunicació de DINCAT 2019

06 / 06 / 2019 

Els equips de comunicació de les entitats que pertanyen a la Federació DINCAT es van reunir ahir a Lleida, per celebrar la reunió anual del grup i establir línies comuns de treball i per compartir experiències del dia a dia de cada entitat.
A la jornada hi van assistir representants d'entitats com: Prodis,  TEB, Fupar, Badalona Capaç, Fundació AVE María, Fundació Ludàlia, Fundalis, Talma, Alba, La Torxa, l'Estel, Ilersis, Aspros, Acudam i Dincat.
La trobada va començar amb la visita a la llar-residència Casa Nostra, de Fundació ASPROS. Les entitats van poder conèixer què és Casa Nostra i com es gestiona la residència. És un exemple de referència en integració i model d'atenció a les persones. En aquest aspecte, també és molt important el fet que la llar -residència es trobi a prop del poble, ja que les persones que hi viuen, l'escola i altres institucions tenen un compromís ferm amb l'entitat, des de sempre. Agraïm sincerament a ASPROS la bona acollida i la seva  atenció.
Posteriorment vàrem dur a terme una sessió de treball, a la cafeteria DAVALL de La Llotja. Palau de Congressos de Lleida, que gestiona Ilersis Shalom Social. Allí vàrem compartir experiències i propostes de treball juntament amb Dincat. El grup va ser molt actiu a l'hora de participar i es van exposar moltes iniciatives per millorar l'efectivitat en el treball del grup.
Va ser una trobada molt positiva i productiva per a tots, on vàrem poder compartir l'expertesa de molts temes i vàrem construir una bona xarxa de col·laboracions. No obstant això, el punt clau principal del treball de les entitats i entre elles és fer-ho compromesos per seguir avançant en la visibilització i normalització del col·lectiu a la societat.

Veure totes les notícies
Visita ASPROS Visita ALLEM ASPROS LLOTJA TROBADA