La Federació ALLEM va organitzar la Primera Jornada de Reflexió Ètica, el passat 29 de novembre de 2014, a la Universitat de Lleida

29 / 11 / 2014 

L’Espai de Reflexió Ètica de la Federació ALLEM va organitzar la Primera Jornada de Reflexió Ètica, celebrada el 29 de novembre de 2014, a la Universitat de Lleida.

La Jornada va tenir per objecte oferir als professionals de suport de persones amb discapacitat una experiència pràctica de procés deliberatiu, partint de casos de conflicte ètic relacionats amb la sexo afectivitat.

La ponència inaugural titulada “Sexualitat  i capacitats: una mirada integradora” fou a càrrec de la Sra. Gemma Deulofeu, Directora del programa PEAS d'atenció a la sexo afectivitat de l'Associació ASPANIN.

El marc teòric del procés deliberatiu el va donar la ponència del Dr. Josep Ramosdocent i expert en ètica i salut, membre del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya, amb la ponència titulada “L’abordatge del conflicte ètic: metodologia de deliberació en un espai de reflexió ètica”.

A continuació els assistents varen poder participar en quatre tallers, conduits per membres de l’Espai de Reflexió Ètica de la Federació ALLEM, on es va dur a terme una deliberació de conflicte ètic, basat en casos reals sobre temes relacionats amb la sexo afectivitat de les persones amb discapacitat.

Veure totes les notícies
I Jornada de Reflexió Ètica I Jornada de Reflexió Ètica I Jornada de Reflexió Ètica I Jornada de Reflexió Ètica