SARDINES & MARINADA, el festival dels dijous de juliol a Tàrrega

Data: 9 , 16 i 30 de juliol 2015
Horari: 21:00 h.
Lloc: Jardins de l'Associació Alba
Organitza: Associació Alba - Programació 40è aniversari

Per celebrar la 4ª edició i coincidint amb el 40è aniversari de l’Associació Alba, el cicle d’aquest any comptarà amb Joan Reig, bateria d’Els Pets; Joan Masdéu, exWyskins; Pascual & els Desnatats, versió reduïda de La Terrasseta de Preixens i The Targarians.
El Sardines & Marinada tindrà lloc els dijous 9,16 i 30 de juliol als jardins de l’Associació Alba i combinarà un sopar a la fresca amb concerts en directe.
Pels qui s’atansin a sopar, trobaran un menú molt assequible de 9 euros que inclou una amanida o gaspatxo, un plat de sardines o llonganissa amb pa amb tomàquet i patates, un gelat i un refresc o cervesa.
Concerts de pop, rock, rumba i ska
9 de juliol: Joan Reig, bateria d’Els Pets, presentarà el seu repertori en solitari que combina algun dels clàssics de la mítica banda de Constantí amb temes propis que veuen del rock i el pop.
16 de juliol: Joan Masdéu (exWyskins) presentarà els seu disc “Dissabte” on explica onze histories que s’aixopluguen sota el mateix concepte: la presencia a través del pop d’autor.
30 de juliol: Com a data final del cicle, el darrer dijous hi hauran dos concerts ben festius i que allargaran la jornada. Per un costat, The Targarians grup que veu dels sons jamaicans com el reggae, steady i ska que recupera alguns dels clàssics versionats en català i els combina amb temes propis. I per l’altre, La Terrasseta de Preixens en versió reduïda presentant el seu nous disc “Candidatura” una proposta desacomplexada que combina la rumba i el pop.
Tots els dies, en acabar el concerts, els "Rumbers Residents" pujaran a l'escenari per rematar la vetllada.
Horaris i reserves 20h Obertura de portes 21h Servei de sopars 22h - 24h Concert Per a reserves es pot escriure a info@aalba.cat o trucar a 647373952.

Veure totes les activitats