La Federació ALLEM participa per cinquena vegada a la Fira de l'Ocupació - UdL Treball 2018

22 / 04 / 2018 

El passat dia 19 d’abril la Federació ALLEM va estar present a la 5a edició de la Fira de l’Ocupació - UdL Treball. Per atendre les consultes sobre els perfils professionals sol·licitats per les entitats  federades, el nostre estand va ser atès per dues professionals de l’Associació ALBA (Tàrrega) i Fundació ASPROS (Lleida).
La Fira té, entre altres objectius, posar en contacte estudiants, titulats i titulades, ja sigui de grau o de màster, de la Universitat de Lleida amb el teixit empresarial i associatiu del nostre territori.
Els visitants, a més de poder deixar els seus currículums i fer entrevistes, van  poder participar en diferents tallers organitzats durant tota la jornada.
La Federació ALLEM no presta el servei de borsa de treball a les entitats associades, sinó que és el departament de recursos humans de cada entitat qui en rep els currículums i fa les entrevistes personals.
Els perfils que més interessen a les entitats són: 
Joves amb formació universitària: Dret, Economia, Administració i Direcció d’Empreses, Psicologia, Pedagogia, Infermeria i Fisioteràpia, Treball Social, i Comunicació. 
Joves amb formació professional de grau mitjà o superior / certificat de professionalitat: mòduls d’administració i gestió, sanitaris, i d’activitats físiques i esportives. 
Es busca persones amb valors, sensibilitat social i capacitat per al treball en equip. 
Què s’ofereix als joves titulats? Formació i experiència en l’àmbit dels serveis socials. Possibilitat de pertinença a organitzacions socials i estabilitat en el lloc de treball. Possibilitat de creixement personal i professional. 
El balanç és molt positiu, ja que cada any, alguna de les 17 entitats incorpora a la seva plantilla, almenys un parell de joves universitaris entre els que han presentat el seu currículum el dia de la Fira.

Veure totes les notícies
Fira Udl - entitats Fira Udl - públic