Dincat Federació ja té nova junta directiva

22 / 01 / 2016 

Dincat Federació afronta els reptes d'aquest 2016 amb una nova junta directiva que marca les principals línies de treball del sector per als pròxims 4 anys. El nou equip ja està treballant en les següents prioritats:

- Més participació i poder de decisió de les persones amb discapacitat i les famílies dins l'entitat.
- Transformació dels serveis d'atenció a les persones amb nous models.
- Un lideratge i una interlocució amb l'Administració més forta per defensar els objectius de l'entitat.
- Aconseguir eines i estratègies que proporcionin una millor qualitat de vida de les persones i les seves famílies.

En la renovació de càrrecs només s'ha presentat una única candidatura liderada per Rosa Cadenas (Fundació Arc de Sant Martí), que repeteix al capdavant de la federació per segon mandat consecutiu.

Com a vicepresident primer, i també representant de Dincat a Plena Inclusión, es manté Ferran Felius (Encert Associació) i la vicepresidència segona és per a Maise Balcells(Prodis) que s'incorpora a l'òrgan de direcció. Pepa Muñoz (TEB) segueix com a secretària de l'entitat, però també com a representant de Dincat a la Taula del Tercer Sector. El responsable de vetllar per la tresoreria és una altra nova incorporació, Fran Fernández (Tallers Sant Jordi).

Aquesta candidatura tancada (amb presidència, vicepresidències, secretaria i tresoreria) ha aconseguit 238 dels 266 vots (28 en blanc i cap nul).

En les delegacions territorials, 3 representants que continuen: Jaume Verge (Taller Baix Camp) a Tarragona, Salvi Amagat (Fundació Ramon Noguera) a Girona i Francesc Xavier Ferrer (GSIS) a Barcelona ciutat.  Amb els nous estatuts hi ha la novetat de la creació d'una delegació específica per a Barcelona ciutat i una altra de província amb Miquel Canet (Fundació Àuria). Com a responsable de Lleida, s'afegeix Josep Pijoan (ACUDAM).

A les vocalies, també hi ha cares noves com Meritxell Alòs (Fundació Guru) i Ricard Matas (Fundació Tallers) i directius que repeteixen com Miquel Madrigal (Taller Ariadna) i Mariona Torredemer (Escola Crespinell), que són els 4 candidats dels 7 que més vots han rebut.

De totes maneres, els altres 3 candidats que han rebut menys vots, s'incorporen a les reunions de junta directiva i, per tant, també es compta amb les aportacions de Josep Tresserras (Som Fundació), Pau Vilaseca (Grandalla) i Daniel Jorquera (Prodis) i en aquesta voluntat d'incorporar més veus s'afegeix Assumpta Fortuny (Federació ALLEM). Tots ells tenen veu, però no vot

Veure totes les notícies
Nova junta directiva Dincat Federació