La Federació Allem celebra l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària

17 / 03 / 2016 

La Federació Allem celebra la seva Assemblea General Ordinària i Extraordinària. 

  • Dia:  17 de març 2016
  • LLoc:  Sala Polivalent del Edifici CEDICO del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
  • Horari: de les 11:30 a les 14 hores

Hi son convocades totes les entitats sòcies: ACÚDAM (Mollerussa), ADDA (Vielha), ALBA (Tàrrega), AMISOL (Solsona), ASPAMIS (Lleida), ASPROS (Lleida), CLAROR (La Seu d’Urgell), CREU BLANCA (Castell del Remei), INTEGRA PIRINEUS (La Seu d’Urgell), L’ESTEL (Balaguer), L’OLIVERA (Vallbona de les Monges), LA TORXA (Lleida), PLANÇÓ (Lleida), IMO SALVADOR SEGUÍ (Lleida), SANT JOAN DE DÉU (Almacelles), FUNDACIÓ ILERSIS (Lleida) i TALMA (Juneda). 

Aquestes disset entitats representen un teixit associatiu de 3.500 persones sòcies. Hi treballen un total de 1.500 professionals que atenen a més de 2.250 usuaris amb discapacitat, als quals ofereixen serveis d’educació especial, habitatge, inserció social i laboral, lleure i esport, suport i acompanyament a les seves famílies, i suport personal social i psicològic, des de la infantesa fins a la vellesa. 

Són membres de la Federació ALLEM onze Centres Especials de Treball, de caràcter social i sense ànim de lucre, on hi treballen 650 persones amb discapacitat.  
 
Ordre del Dia:

 1er.- De les 11:30 a les 12 hores. Trobada amb el Sr. Joan Santacana i Vélez, Director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.     

2n.- Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea General celebrada el 26 de març 2015. 

3er.- Aprovació de la memòria d’activitats de l’any 2015. 

4art.- Aprovació del balanç de situació i el compte de resultats de l’exercici 2015. 

5è.- Presentació i aprovació del pla de treball de l’any 2016. 

6è.- Presentació i aprovació del pressupost de l’exercici 2016. 

7è.- Aprovació de les quotes 2016 per les entitats federades. 

8è.- Aprovació de les afiliacions 2016 de la Federació ALLEM a DINCAT i CLÚSTER CRÉIXER, amb aprovació de les quotes corresponents. 

9è.- Elecció dels membres de la Junta General de la Federació ALLEM. 

10è.- Aprovació de la tramitació i sol·licitud de la declaració d’utilitat pública de la Federació ALLEM,  corresponent a l’exercici 2015. 

11è.- Torn obert de paraules.

La Federació ALLEM té per missió “constituir una xarxa d’entitats eficients i socialment compromeses, que col·laboren per garantir la prestació de serveis de qualitat per a les persones amb discapacitat a les Terres de Lleida”. Ens definim com una federació independent, implicada en la construcció de la nostra societat, que treballa amb tots els sectors i agents socials al territori i que estimula la innovació i la qualitat en els professionals i els serveis.

Podeu veure la Memòria 2015 al Pdf adjunt.

Veure totes les notícies
Memoria