La Federació Allem convida a participar en la concentració del dia 25 novembre a Barcelona

17 / 11 / 2015 

Des de l’any 2010 i fins avui patim dificultats d'accés als serveis d'atenció diürna o habitatge, amb les conseqüències que se'n deriven, amb persones a casa o en un servei que no atén les seves necessitats. Es mantenen les reduccions del finançament dels serveis de suport i són especialment greus els topalls en la creació dels llocs de treballs que impedeixen la plena inclusió en el mercat laboral. 

Als efectes de vulneració de drets per les retallades, s’afegeix el col·lapse de la Llei de Dependència, i la nova ordre de copagament confiscadora i abusiva.

És per això que, la Federació Allem fa una crida a les persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i les entitats de suport de les Terres de Lleida, a participar en la concentració convocada per les Famílies DINCAT el 25 de novembre, a les 18.30 hores, a la Plaça Sant Jaume a Barcelona, amb el lema "Esteu trepitjant els nostres drets. Això sí que no".

Amb aquesta acció Allem vol fer visible i denunciar la situació, encara vigent, de vulneració dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.


Veure totes les notícies
Assumpta UA1 LLEIDA