La Federació Allem s'entrevista amb la Sra. Carme Forcadell

02 / 02 / 2016 

Representants de la Federació Allem, encapçalats pel seu president Antoni Mateus, s'han entrevistat amb la Presidenta del Parlament de Catalunya, Sra. Carme Forcadell.
Durant la reunió li han entregat una carta, que recull les reivindicacions dels serveis de suport per a persones amb discapacitat, perquè la faci arribar al Parlament i al nou govern del M. Hble. president Carles Puigdemont.
En concret la Federació Allem ha demanat a la M. H Presidenta del Parlament el següent:
Que s’obri la creació de places noves, amb el corresponent finançament públic, per als serveis d’habitatge i atenció diürna - teràpia ocupacional, d’acord amb les necessitats de suport de cada una de les persones que hi tenen dret.    
 Que es restableixi el finançament públic per a la creació de llocs de treball i per als serveis de suport (USAP) per als treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual dels centres especials de treball.
Que es recuperi el nivell de finançament dels serveis de suport per les persones amb discapacitat intel·lectual de l’any 2010 i que es revisi, si s’escau, ajustant els serveis a les necessitats reals de suport de cada persona. 
Que es revisi l'Ordre reguladora del copagament dels serveis concertats, en el sentit de no gravar el patrimoni i garantir un mínim diners de lliure disposició, suficient per a tenir una vida digna. 
I que es doni veu a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, i es restableixi el diàleg tècnic amb les entitats i els professionals prestadors de serveis, perquè Catalunya torni a ser referent, en la qualitat dels serveis de suport per a les persones amb discapacitat, revisant i millorant el model de serveis a la llum de la Convenció de Drets Humans de les persones amb discapacitat. 

Consultar el contingut de la carta al Pdf adjunt.Veure totes les notícies
Antoni Mateus amb la M.H. Presidenta Carme Forcadell Federació Allem foto Institucional Federació Allem amb la M. H. Presidenta