Plenari d'Entitats 13/12/2018: Acció Sectorial "Prou congelacions i retallades, és hora de donar solucions"

Data: dijous, 13 de desembre de 2018
Hora: de 11.00 a 13.30 h.
Lloc: Auditori/sala d’actes de l’Espai Veïnal Calàbria 66 al carrer Calàbria 66, segona planta de Barcelona (veure mapa)
Organitza: Associació Empresarial d’Economia Social (AEES Dincat), ECOM, FEPCCAT, Ammfeina Salut Mental Catalunya, Unió Catalana de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (UCCAP), Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS),  Sectorial de Cooperatives d’Iniciativa Social i Agrupació Catalana de Centres per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Catalunya.

Inscripció: per qüestions d’aforament és important que us inscriviu al plenari. ECOM centralitzarà la inscripció de les entitats i persones assistents a través d’aquest formulari.

Ordre del dia:
    • Benvinguda i breu presentació de les entitats impulsores
    • Explicació de la dècada perduda
    • Presentació del pla d’accions
    • Torn obert de paraula
L'objectiu és clar i legítim: Portem més de deu anys patint retallades dels recursos públics destinats als nostres serveis, hem aguantat la crisis econòmica, hem confiat amb que els polítics es posessin d’acord, i ja no podem esperar més. Cal ja un increment del finançament públic dels serveis socials de suport per les persones més vulnerables. més encara tenint en compte l'increment del SMI. Hi som tots implicats.

Si encara no us heu adherit al MANIFEST ho podeu fer AQUÍ

Veure totes les activitats