Èxit de la jornada debat "Lleida, territori sostenible, comunitat inclusiva. Millora, col·laboració i aliances per una acció social més eficaç i eficient" amb Fernando Fantova

29 / 09 / 2019 

El passat 25 de setembre la Federació ALLEM va organitzar una jornada debat titulada "Lleida, territori sostenible, comunitat inclusiva. Millora, col·laboració i aliances per una acció social més eficaç i eficient" amb l'expert i consultor social, Fernando Fantova.

En aquesta i van ser convidades persones externes, agents socials del territori de Lleida, principalment per reflexionar sobre el canvi de model d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual (DI). I també van debatre sobre: És possible reinventar la comunitat? Estem entrant en una fase d' insostenibilitat? Cap a on anem? Com trenquem amb la rigidesa dels serveis? És la flexibilització dels serveis el camí per donar respostes i atenció real a les persones?

La jornada es va celebrar al Restaurant-cafeteria DAVALL de la La Llotja. Palau de Congressos de Lleida i l'esmorzar va ser servit per BO de Shalom de Fundació Privada Ilersis. I la participació va ser tot un èxit.

Aquesta sessió vol servir de precedent per seguir establint aliances de qualitat que permetin millorar l'eficàcia i l'eficiència dels Serveis Socials.

Agraïm a tothom la seva assistència: Acudam Fundació, Aspros, Fundació Privada Ilersis, Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí, Down Lleida Associació, Ccoo Lleida, Fete-Ugt Terres de Lleida, Salut Mental Catalunya. Coordinadora Terres de Lleida, Associació Alba,  Associació L'Estel de Balaguer, L'Olivera Cooperativa, Consell Comarcal de la Noguera, Universitat de Lleida (UdL) Càtedra Innovació Social UDL, PLANÇÓ, Talma, Fundació Privada Tutelar F. Alosa, Aspid Lleida, ACIDH Intel·ligència Límit, Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

Ver todas las noticias
allem-fantova debat fantova grup debat fantova