La Diputació de Lleida dobla la aportación económica a las entidades sociales de ALLEM

26 / 02 / 2019 

La col·laboració entre la Diputació de Lleida i la Federació ALLEM es renova un any més. La Presidenta Rosa María Perelló, juntament amb el President d’ALLEM, Joan Ramon Saura, han confirmat la decisió de la Diputació de mantenir els 75.000€ directes per la Federació i doblar dels 85.000€ als 170.000€ els destinats a les associacions, fent un total de 245.000€.

La presidenta és conscient de la preocupació que manifestes nombroses entitats d’aquest sector per la manca de finançament que pateixen. Aquest fet limita greument la seva capacitat de fer activitats. En aquest sentit, l’aportació per tirar endavant el pressupost d’enguany per a polítiques del benestar que van destinades a tres àmbits bàsics com la salut pública, l’atenció social als més desafavorits, i l’àmbit escolar, sobrepassarà els 25M€.

En l’actualitat, la Diputació aporta 85.000€ que es destinen directament a les tasques o activitats que programen les entitats federades a ALLEM, més 75.000€  que s’utilitzen per tasques directament relacionades amb la federació. Aquest any la quantitat destinada a ALLEM es mantindrà en 75.000€, mentre que la quantitat destinada a les entitats es duplicarà fins a 170.000€.

Aquesta aportació és molt necessària perquè les entitats socials, sense ànim de lucre, organitzin activitats que van des del suport terapèutic, activitats físiques adaptades, equinoteràpia, psiquiatria o integració laboral, entre d’altres.

Ver todas las noticias
Rosa María Perelló i Joan Ramon Saura firmando acuerdos