La Federació ALLEM fa balanç de l'any 2020 i un reconeixement als seus equips

20 / 12 / 2020 

El passat  17 de desembre, la Federació ALLEM va fer una sessió online per a fer balanç de l'any 2020 i un reconeixement als seus equips i professionals que els formen.

Aquest any la trobada  de Nadal d'ALLEM no es va poder fer físicament. Per aquest motiu, els equips es van trobar en una sessió online de tancament per a fer balanç d'aquest any excepcional. I també es va aprofitar l'ocasió per a compartir i fer un reconeixement als equips de les entitats d'ALLEM, que han estat al peu del canó durant tots aquests mesos tant complicats.

També es va fer un retrobament amb la Trini F., companya de comunicació que s'ha jubilat recentment, per a fer-li un reconeixement majúscul per la feina feta durant els 10 anys que ha format part de la federació. Una persona amb uns grans valors humans, propera i generosa, amb una molt llarga trajectòria. Ha estat punta de llança, ha obert camí i ha estat lluitant incansablement pels drets de les persones i per això els equips de la Federació li van retre homenatge.

Ver todas las noticias
Trobada ALLEM NADAL 2020