La federació Allem se adhiere al comunicado de Dincat y condena firmemente la violencia indiscriminada contra una ciudadania pacífica

02 / 10 / 2017 

La federació Allem s'adhereix al comunicat de Dincat i condemna fermament la violència indiscriminada contra una ciutadania pacífic.
Des de Dincat manifestem públicament el nostre suport a la defensa dels drets i llibertats.
Defensem els valors de la democràcia, el diàleg, la participació ciutadana i el respecte.
És per això que condemnem fermament les accions repressives i discriminatòries d'aquests darrers dies.
Exigim que es deixin de violar drets democràtics com el de la manifestació, reunió, el dret de la informació, el dret d'expressió i el dret a decidir.
És per això que, la setmana pasada ens vam adherir a la "Taula per la democràcia".
Agraïm a totes les persones que, malgrat les dificultats, han fet possible que la resta de ciutadans poguessin fer ús d'un dret democràtic com es el dret de vot.
Volem expressar la nostra solidaritat per totes aquelles persones que van ser víctimes de la violència policial, entre les quals hi ha persones de la Junta Directiva de la federació. 
Condemnem i rebutgem l'actitud totalitària i antidemocràtica de l'Estat espanyol.
Denunciem la intervenció d'un Govern que no ha respectat els principis elementals de la democràcia.
Amb el màxim respecte a la pluralitat, continuarem fent costat als ciutadans de Catalunya, que s'han expressat d'una manera cívica i pacífica.
Des de Dincat donem suport a les entitats, les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

La FederacióALLEM hem assistit avui  2 d'octubre a la concentració ciutadana de treballadors de les empreses del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida per rebutjar i denunciar els fets violents que van tenir lloc l'1 d'octubre a les ciutats i pobles de Catalunya .

Com a mostra de rebuig i condemna a la greu vulneració de drets i llibertats, la Federació ALLEM s'adhereix a l'Aturada de País convocada per la Taula per la Democràcia.
Per aquest motius, les nostres oficines romandran tancades durant el dia 3 d'octubreVer todas las noticias
Concentración Parc dia 2 octubre