Trobada de CETs d’ALLEM i visita a ACUDAM

09 / 02 / 2020 

El divendres, 7 de febrer, l'entitat federada, ACUDAM, va acollir la primera trobada de Centres Especials de Treball que formen part de la Federació ALLEM. 
La Federació ALLEM compta amb 11 Centres Especials de Treball (CETs) que donen feina a més de 650 persones amb discapacitat.
Va ser una jornada clau per poder compartir experiències, per fer xarxa entre les entitats i perquè cadascuna d'elles presentés els seus productes i serveis. És molt important aquesta feina que s'està fent des dels centres i com les entitats lluiten per tirar endavant els seus projectes. És així com aconsegueixen un gran impacte en llocs de treball per a persones amb discapacitat. 

Li agraïm a ACUDAM la seva acollida i per mostrar-nos casa seva. Trobareu el catàleg de productes i serveis de cada CET al web de l’entitat corresponent.

Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí Associació Alba Fundació Aspros Talma L'Olivera Cooperativa Fundació Privada Ilersis Integra Pirineus Associació Amisol CET el Pla ACUDAM La Torxa

Ver todas las noticias
VISITA ACUDAM Presentació CETS Presentació CET OLIVERA Presentació CET ACUDAM Visita ACUDAM